Algemeen

Preventief Medisch Onderzoek (PMO)

Wat maakt de aanpak van Assist4you uniek?

Wij maken gebruik van zeer geavanceerde apparatuur.

Hoe testen wij?
Wij starten met een intake gesprek. Samen met de medewerker vullen wij een vitaliteitsscan in. Aansluitend vindt de bodyscan plaats. Dit alles duurt 45 minuten per medewerker.

Wij scannen op een zeer moderne manier die door veel buitenlandse ziekenhuizen en Arbodiensten gebruikt wordt. Men houdt gedurende een korte tijd een staafje in de hand vast. Door kleine pulsen, die men niet voelt, wordt informatie uit het lichaam afgelezen. Dit heet Biometrie (LINK bewijs: https://stichtinggezondheid.nl/biometrie-wetenschappelijk-bewijs/). In korte tijd kunnen wij de lichamelijke gezondheid van uw werknemers op 250 punten controleren. Uw medewerker krijgt binnen 7 dagen een mooi duidelijk rapport. Het rapport bevat de conclusies van de scan en een A-4tje met praktische tips. De resultaten en adviezen worden in het buitenland door universiteiten op kwaliteit beoordeeld. De resultaten van de scan kloppen in minimaal 90% van de gevallen.

Overzicht van alle metingen:

1. Bloedvaten
2. Maag en darmen
3. Lever
4. Galblaas
5. Alvleesklier
6. Nieren
7. Hersenen

8. Botten
9. Reumatische klachten
10.Bloedsuiker
11.Sporenelementen
12.Vitaminen
13.Aminozuren
14.Co-enzymen

15.Immuunsysteem
16.Zware metalen
17.Allergieën
18.Obesitas
19.Visuele moeheid
20.Gynaecologie (vrouw)
21.Prostaat e.d. (man)

Wat maakt onze aanpak verder uniek?

Alle medewerkers die deelnemen krijgen een jaar lang toegang tot 140 online trainingen (t.w.v. €199,-) en wekelijks een mail met gezondheidstips via Stichting Gezondheid Nederland. Hierdoor blijven de werknemers bewust bezig met gezondheid. Volgens de Universiteit van Wageningen is educatie in combinatie met bewustwording essentieel voor preventie. De kracht van de gezondheidstrainingen is dat deze 24/7 beschikbaar en volledig anoniem te volgen zijn. Optioneel kunnen wij werknemers met klachten verder helpen met een Talentscan, persoonlijke coaching of een verdere behandeling met bio resonantie apparatuur. Vanwege de moderne manier van scannen kost onze test relatief weinig en kunnen wij deze daarom tegen een scherp tarief aanbieden.

Zekerheid:
Alle bedrijven die via ons een PMO test laten uitvoeren krijgen van SGN een erkend PMO-certificaat.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met info@assist4you.nl.