Algemeen

Preventief Medisch Onderzoek (PMO)

Technische uitleg (voor de geïnteresseerde)

Wij hebben miljarden cellen in ons lichaam en alle cellen hebben membranen met bepaalde frequenties. Door het sturen van elektromagnetische impulsen naar het lichaam reageren de cellen, weefsels, systemen als reactiepatroon op deze signalen. Vitale cellen of weefsels reageren anders dan cellen of weefsels die verstoring hebben door bv. verzuring, ontsteking, afvalstoffen zoals zware metalen, hormonale disbalans, mitochondriën-problematiek (burn-out en vermoeidheidsklachten) “enz”.

Ieder lichaamsobject met een specifiek eigen frequentiecombinatie is gemeten en geeft de reactie van dat object. Dat gaat heel precies tot cel- en weefselniveau en na het meten zie je een selectie van objecten die niet normaal gereageerd hebben, dus deze zijn uit balans en mogen support hebben door advies, coaching en indien nodig een verdere (separate) behandeling met bio resonantie apparatuur.


Het apparaat

Het apparaat is door de Duitse levensverzekeraar LifePro Gmbh op de markt gebracht en heeft een CE certificaat ( goedgekeurd in de EU)

Dus, resultaten:

- Zonder bloedtest
- Zonder urinetest

Naast deze zeer moderne test is er een vitaliteitsvragenlijst. Iedere werknemer krijgt een rapport op maat per e-mail toegestuurd met de bevindingen en adviezen.

Onze kracht: Zeer duidelijke eenvoudige en praktische rapporten
Vergeet de rapporten die hier boven staan. Deze worden geanalyseerd voor de gezondheidscoach. De medewerker krijgt altijd binnen een week een zeer duidelijk en praktisch rapport. Alleen de voornaamste punten worden hierin meegenomen.

#alttekst