Algemeen

Assist4you

Persoonlijke coaching

"De Talentscan heeft me bewust gemaakt van mijn natuurlijke talent. In mijn persoonlijke rapportage kan ik zien wat me energie geeft en waar ik energie lek. Ik begrijp nu waar mijn persoonlijke groeipotentieel zit, maar hoe moet ik nou de volgende stap zetten?"


Op basis van de scan kunnen wij antwoord geven op de vragen. Wat gaat goed en wat kan beter. Waar loop ik tegen mijn beperking op. Hoe kan ik er voor zorgen dat mijn energie weer in balans komt, zodat ik blij wordt van wat ik doe en wie ik ben.

De coaching is 1 op 1 en zal op basis van je persoonlijke behoefte worden ingericht. Het uitgangspunt is de Talentscan. Samen bepalen we realistische doelen, kijken wij waar je nu staat en waar je naar toe wilt. Door te weten waar je talent ligt, kun je heel bewust stappen maken in de richting van je natuurlijke kracht.

De 1 op 1 coaching is in een bedrijfssetting mogelijk maar wordt ook ingezet in privé situaties. Denk hierbij aan relaties, omgang met vrienden/familie.


“Ik was als onderhoudsmonteur al 28 jaar in dienst bij dit bedrijf. Toen de Hoofd technische dienst met pensioen ging vroeg de directeur me op die functie te solliciteren. Een hogere salarisschaal en meer verantwoordelijkheid. Een hele eer waar je, als je gevraagd wordt, natuurlijk moeilijk nee tegen kunt zeggen. Ik mocht een cursus leidinggeven volgen.…… Maar ben ik van naturen wel een leider, het voelt alsof ik toneel speel. Het aansturen van mijn eigen collega’s is erg lastig. Zelf een vakantie planning maken geeft mijn een slecht gevoel. Ik kan het nooit voor iedereen goed doen. Wordt ik wel als leider geaccepteerd? Na mijn burn-out ben ik gelukkig weer aan het werk. Jammer dat ik niet eerder de Talentscan heb gedaan. Dan had ik van tevoren geweten dat het aansturen van een team mij veel stress zou bezorgen. Nu begeleid ik nieuwe medewerkers en stagiaires die ons vak nog moeten leren. Deze jongens waarderen mijn adviezen, fijn dat ik mijn ervaring kan delen.”