Algemeen

Assist4You

Dé partner voor bedrijven die willen investeren in duurzame inzetbare en vitale medewerkers!

Welkom bij Assist4you

Assist4you is opgericht door Nicole Fontijn op 1 januari 2005.

Vanaf de beginjaren hebben wij ons gericht op het opzetten en onderhouden van kwaliteitsmanagementsystemen in het bedrijfsleven. Langzamerhand heeft het ontwikkelen en onderhouden van kwaliteit in de gezondheidszorg ook zijn opmars gemaakt en heeft Assist4you zich ook in deze richting gespecialiseerd. Sinds 2006 begeleiden wij fysiotherapie praktijken met het behalen van hun HKZ certificatieschema Extramurale Fysiotherapie en de ISO 9001 voor de zorg. Ook in de logopedie zijn de eisen ten aanzien van de zorg aangescherpt. Praktijken kunnen er echter ook voor kiezen om gecertificeerd te worden op basis van de ISO 9001 voor de zorg.


Assist4you is dé partner voor bedrijven die willen investeren in duurzame inzetbare en vitale medewerkers!

Assist4you is hiervoor een samenwerking aangegaan met Stichting Gezondheid Nederland. Dit is een non-profit organisatie die is opgericht in 2012 met als doel mensen te helpen gezonder te leven. Hierdoor neemt de kans op ziektes af. Immers veel aandoeningen zoals Alzheimer, Kanker, Hart- en vaatziektes hadden voor 60% tot 80% van de gevallen voorkomen kunnen worden wanneer de persoon in kwestie tijdig een gezondere leefstijl had gevolgd.

Blije werknemers zijn vitale werknemers die plezier hebben in hun werk. Dit zie je terug in de bedrijfsresultaten, de onderlinge sfeer en tevreden klanten. Doe jij wat er bij je past? Sluiten jouw kwaliteiten aan bij de rol die je vervult? Om dit te bereiken maakt Assist4you gebruik van de Talentscan. De Talentscan maakt de onbewuste dynamiek tussen mensen en voor jezelf zichtbaar. Misschien geeft de Talentscan aanleiding tot persoonlijke coaching of een bedrijfsadvies. Ook dit is mogelijk bij Assist4you.

Op het gebied van coaching maakt Assist4you o.a. gebruik van de diensten van Peter Paulissen. Peter is meester in de essentie van het leven. Hij maakt er zijn levenswerk van om wereldwijd cliënten en cursisten de ware essentie van het leven te laten begrijpen. Zo leren ze hun werkelijke zelf ontdekken en dieper te gaan dan hun oppervlakkig denkpatroon.Door zijn jarenlange studies en ervaring in het uitoefenen van verschillende disciplines in de geneeskunde is Peter Paulissen dé expert in zijn vakgebied. Hij reist de wereld rond om cliënten te begeleiden en om therapeuten en artsen te trainen tot de beste versie van zichzelf.

TALENTSCAN

De Talentscan is gebaseerd op het gedachtengoed van Jung en Hipocrates. Deze talentscan duurt meestal tussen de 15 en 30 minuten, maar laat je niet misleiden door de eenvoud van de test...

Lees verder

Bedrijfsadvies

Hoe gaan wij te werk? We starten met een Talentscan om te kijken hoe je persoonlijke profiel eruit ziet. Wat zijn je persoonlijke talenten en waar zitten je beperkingen. Wat geeft jou energie en wat kost jou energie. Hoe ziet dat er nu uit in jou persoonlijke situatie binnen jouw bedrijf?

Lees verder

Preventief medisch onderzoek (PMO)

Assist4you is dé partner voor bedrijven die willen investeren in duurzame inzetbare en vitale medewerkers. Assist4you is hiervoor een samenwerking aangegaan met Stichting Gezondheid Nederland: Stichting Gezondheid Nederland (SGN) is een non-profit organisatie die is opgericht in 2012 met als doel mensen te helpen gezonder te leven...

Lees verder

Kwaliteitszorg

We lezen het in de krant en zien het op TV. Zorgverzekeraars gaan meer inkopen op kwaliteit en prijs. Besparen en doelmatigheid zijn hierin de kernwoorden omdat de zorg steeds duurder wordt. Deze ontwikkeling, die door de overheid is ingezet, is niet meer te stoppen. U heeft als bedrijf dus twee opties...

Lees verder