Algemeen

Assist4you

Bedrijfsadvies

Hoe gaan wij te werk? We starten met een Talenscan om te kijken hoe je persoonlijke profiel eruit ziet. Wat zijn je persoonlijke talenten en waar zitten je beperkingen. Wat geeft jou energie en wat kost jou energie. Hoe ziet dat er nu uit in jou persoonlijke situatie binnen jouw bedrijf?

Vervolgens gaan we op zoek naar je persoonlijke drijfveren, waar word je nu echt gelukkig van, wat is de reden dat je gestart bent met je bedrijf. Wat zou je graag willen bereiken? Hoe ziet de markt eruit waarin je actief bent, wat doen je concurrenten, waar zou jij je kunnen onderscheiden? Waar loop je nog meer tegen aan?
Wie kan mij helpen met het schijven van mijn bedrijfsplan? Waar moet ik aan denken voordat ik mijn eigen bedrijf opstart?

Na een persoonlijk gesprek kunnen wij inschatten in welke situatie je zit met je bedrijf. Vervolgens zullen we afstemmen op welke manier wij als ervaringsdeskundige een bijdrage kunnen leveren aan het bereiken van je persoonlijke en/of zakelijke doelen.

Wij zien bedrijfsadvies als een continu proces, de markt waarin je actief bent veranderd. Periodiek kunnen wij een terugkoppel gesprek inplannen en zorgen dat je bedrijf meegroeit met de ontwikkelingen in de markt. Als ondernemer kun je nu eenmaal nooit stil blijven zitten, maar dat maakt ondernemen ook zo uitdagend en interessant!


“We zijn nu al een jaar of 5 actief met ons eigen bedrijf. In het beging groeiden we erg snel maar nu staan we al 2 jaar stil. We verdienen wel geld maar eigenlijk kan ik er niet van leven. Het is fijn om met iemand te praten die snapt waar ik tegen aanloop als ondernemen. Het heeft mij geholpen te beseffen waar mijn kracht ligt en waar ik zaken beter kan uitbesteden. Ik heeft me richting gegeven om me te focussen op een specifieke doelgroep. Als kleine organisatie kan ik het toch niet goed doen voor iedereen.”


"Eigenlijk heb ik nooit nagedacht over het starten van een onderneming. Het is me gewoon overkomen. Ik ben begonnen omdat er ‘een gat in de markt’ was en ik altijd al een eigen bedrijf wilde opstarten. Het starten van een bedrijf zonder een plan kan wel, maar misschien zit er wel meer in. Wellicht kun je met een paar tips wel een veel beter resultaat behalen, of kan ik je helpen (door te beseffen waar je kracht ligt) veel meer plezier te halen uit het ondernemen."